Et oppriktig engasjement er nøkkelen til vellykket utvikling

Erfaren og integrert utvikler

Urbanium Gruppen AS ble grunnlagt i 2003 av Espen A. Pay og består i dag av en næringseiendomsportefølje og entreprenørselskapet Urbanium Entreprenør AS.

Som næringsutvikler står vi blant annet bak Vega Scene, som vant Oslo bys arkitekturpris 2019, og det unike nærsenteret Carl Berner Passasjen i Oslo. Vi utvikler eiendommer i Sørumsand, på Høvik og i Oslo. Vi bygger miljøsertifiserte bygg, og følger bransjens veikart for et bedre miljø.

Entreprenørvirksomheten har stolt bygget og overlevert prosjektene Vega Scene, Pengeskapsfabrikken (Hasleveien 10/14 og Sinsenveien 3), Hasle Tårn, Frits Kiærsvei 23-33 og Ullern Hage til fornøyde kunder og leietakere. For tiden rehabiliterer vi Riddervoldsgate 4 og ferdigstiller et boligprosjekt i Åsdalsveien 3 på Nordstrand.

Selskapet har også utviklet og solgt mer enn 2000 boliger i Oslo og Akershus. De mest kjente boligprosjektene våre er Sørenga-utstikkeren, Ås Sentrum Nord og nå senest storslåtte Ullern Hage i Silurveien på Oslo Vest. I oktober 2019 ble boligvirksomheten Urbanium AS solgt til den svenske boligutvikleren Bonava.

Konsernet eies av familien Pay og alle virksomheter har kontor i Riddervoldsgate 4 i Oslo.

 

Urbanium Gruppen AS er en av landets ledende utviklere med erfaring fra sentrumstransformasjon og kvartalsutbygginger, samt enkeltstående leilighetsbygg og rekkehusprosjekter.

Last ned årsrapport 2018

Kan vi hjelpe deg med noe eller er det noe
du lurer på? Kontakt oss gjerne

go

Denne nettsiden benytter seg av cookies. Ved å krysse ut denne meldingen godkjenner du vilkår tilknyttet denne siden.