Et oppriktig engasjement er nøkkelen til vellykket utvikling

Erfaren og integrert utvikler

Urbanium Gruppen AS ble grunnlagt i 2003 av Espen A. Pay og består i dag av næringsutvikleren Urbanium Eiendom AS og entreprenørselskapet Urbanium Entreprenør AS.

Som næringsutvikler står vi blant annet bak Vega Scene (vinner Oslo bys arkitekturpris 2019) og det unike nærsenteret Carl Berner Passasjen i Oslo. Vi utvikler eiendommer i Sørumsand og Ås, på Høvik og i Oslo. Vi bygger miljøsertifiserte bygg, og følger bransjens veikart for et bedre miljø.

Entreprenørvirksomheten har stolt bygget og overlevert prosjektene Vega Scene, Pengeskapsfabrikken, Hasle Tårn, Frits Kiærsvei 23-33 og Ullern Hage til fornøyde kunder og leietakere. For tiden bygger vi prosjektet Kvartalet i Ask for Bonava samt nye leiligheter i Hasleveien 10 på Carl Berners plass og i Åsdalsveien 3 på Nordstrand.

Selskapet har også utviklet og solgt mer enn 2000 boliger i Oslo og Akershus. De mest kjente boligprosjektene våre er Sørenga-utstikkeren (29% eierskap), Ås Sentrum Nord og nå senest storslåtte Ullern Hage i Silurveien på Oslo Vest. I oktober 2019 solgte vi boligvirksomheten i Urbanium AS til den svenske boligutvikleren Bonava.

Urbanium Gruppen AS eies av familien Pay, og består av næringseiendomsselskapet Urbanium Eiendom AS og entreprenøren Urbanium Entreprenør AS. Alle virksomheter har kontor i Vika i Oslo.

 

Urbanium Gruppen AS er en av landets ledende utviklere med erfaring fra sentrumstransformasjon og kvartalsutbygginger, samt enkeltstående leilighetsbygg og rekkehusprosjekter.

Last ned årsrapport 2018

Kan vi hjelpe deg med noe eller er det noe
du lurer på? Kontakt oss gjerne

go