Under utvikling

Åsdalsveien 3

Oppussingsprosjekt med fantastisk utsikt og beliggenhet på Nordstrand

Åsdalsveien 3

Åsdalsveien 3 er beliggende sentralt med Nordstrand skole over veien, og nyter av sin vestvendte beliggenhet med spektakulær utsikt utover Oslofjorden.

I 1915 var det Thomas Ball Barratt (1862-1940) som kjøpte Åsdalsveien 3 og det daværende pensjonat «Utsigten». Her etablerte Barratt bibelskole for evangelister og misjonærer, «samt helbredelses- og hvilehjem for dem som søker åndelige velsignelser og guddommelig helbredelse». Eiendommen ble solgt videre til Santalmisjonen i 1922, mens Barratt flyttet til sentrum der han konsentrerte seg om å bygge opp Oslos pinsebevegelse. Datteren Mary Barratt, som vokste opp på eiendommen, grunnla i 1927 Barratt Due musikkinstitutt med sin mann Henrik Adam Due.

Santalmisjonen (nå Normisjon) drev Utsigten videre som hjem for hjemvendte misjonærer i flere tiår. Ny bebyggelse av 2 rekkehus og ett leilighetsbygg ble ferdigstilt i 1968 og en enebolig i 1993. Disse fire byggene, som rommer 15 boenheter, har de senere år vært drevet som tradisjonell utleieleievirksomhet.

Urbanium Entreprenør AS har pusset opp byggene og leilighetene, og de første er nå solgt. Flere flotte boliger kommer ut for salg i løpet av høsten.

https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=180262550

Prosjektets eiendomsmegler er Eiendomsmegler1 Nybygg Oslo.

    Meld interesse

    Denne nettsiden benytter seg av cookies. Ved å krysse ut denne meldingen godkjenner du vilkår tilknyttet denne siden.