Til salgs

GA60 ENSJØ

Leiligheter med solrik beliggenhet, og utsikt over byen og fjorden

GA60 ENSJØ

Den 6 mål store eiendommen Grønvoll Allé 60 er etter vår mening den aller flotteste tomten på Ensjø, helt på kanten av platået som går ut sørvestover fra Helsfyr. På tidlig 1800-tallet var eiendommen en del av en større hage til Kongsløkken, som senere fikk navnet Grønvold gård og som i dag er et vernet gårdstun ca. 100 meter østover. Eiendommen har spektakulær utsikt utover Oslo og Oslofjorden, nyter av ideelle sol- og utsiktsforhold, men ligger samtidig tilbaketrukket fra de større veitraséene i et stille område.

Fra Grønvoll Allé 60 er man som beboer i umiddelbar nærhet til både Fyrstikkalléen skole, nye Ensjø sentrum og den spennende utviklingen som kommer rundt Helsfyr. To nye barnehager er under planlegging i Malerhaugveien 20 og 28. Det er svært gode T-bane- og busstilbud i området, som gjør prosjektet ideelt for deg som har behov for fleksibilitet i det daglige eller kanskje vil være mindre avhengig av egen bil. Leilighetene vil få private balkonger med utsikt, parkering i underetasje, et stort felles gårdsrom og tilgang til takterrasse med spektakulært utsyn over byen og Oslofjorden. Målet vårt er å skape boliger du gleder deg å komme hjem til.

Dyvik Arkitekter AS, som bygger sine ideer på tradisjonsrik nordisk arkitektur, har tegnet prosjektet. Den premierte landskapsarkitekten IN’BY står bak prosjektets uteområder.

Planforslaget, med anbefaling fra Plan- og bygningsetaten, ble oversendt Oslo bystyre for vedtak i april 2019.

Kontaktperson for prosjektet
Meld interesse