Kommer for salg

Kongsløkken på Ensjø

Leiligheter med solrik beliggenhet, og utsikt over byen og fjorden

Kongsløkken på Ensjø

Den 6 mål store eiendommen som har fått navnet Kongsløkken, er etter vår mening den aller flotteste tomten på Ensjø, helt på kanten av platået som går ut sørvestover fra Helsfyr. På tidlig 1800-tallet var eiendommen en del av en større hage til Kongsløkken, som senere fikk navnet Grønvold gård og som i dag er et vernet gårdstun ca. 100 meter østover. Eiendommen har spektakulær utsikt utover Oslo og Oslofjorden, nyter av ideelle sol- og utsiktsforhold, men ligger samtidig tilbaketrukket fra de større veitraséene i et stille område.

Fra Kongsløkken er man som beboer i umiddelbar nærhet til både Fyrstikkalléen skole, nye Ensjø sentrum og den spennende utviklingen som kommer rundt Helsfyr. To nye barnehager er under planlegging i Malerhaugveien 20 og 28. Det er svært gode T-bane- og busstilbud i området, som gjør prosjektet ideelt for deg som har behov for fleksibilitet i det daglige eller kanskje vil være mindre avhengig av egen bil. Leilighetene vil få private balkonger med utsikt, parkering i underetasje, et stort felles gårdsrom og tilgang til takterrasse med spektakulært utsyn over byen og Oslofjorden. Målet vårt er å skape boliger du gleder deg å komme hjem til.

Dyvik Arkitekter AS, som bygger sine ideer på tradisjonsrik nordisk arkitektur, har tegnet prosjektet. Den premierte landskapsarkitekten IN’BY står bak prosjektets uteområder.

Planforslaget, med anbefaling fra Plan- og bygningsetaten, ble oversendt Oslo bystyre for vedtak i april 2019.

Kontaktperson for prosjektet
Meld interesse