Under utvikling

Silurveien 18

Lyse og elegante leiligheter med Ullernåsens panoramiske utsyn

Silurveien 18

Urbanium har valgt Dyrvik Arkitekter som samarbeidspartner for gjennomføring av reguleringsprosessen av eiendommer på til sammen 4 mål i Silurveien 18-20 i Ullernåsen.

Tomten har svært attraktiv beliggenhet i et veletablert og idyllisk boligområde på Ullernåsen, med sør-/østvendt orientering og praktfulle utsiktsforhold mot sentrum og Oslofjorden. Eiendommene har Ullernåsen T-banestasjon som nærmeste nabo og ligger tilbaketrukket fra trafikkstøy, men likevel bare minutter unna Ring 3. Tomtens beliggenhet vil dermed være et utmerket utgangspunkt for enkel og effektiv transport til jobb, handel på CC Vest, tur i Mærradalen eller andre aktiviteter.

Det planlegges tre moderne punkthus kledd i tegl, med god utsikt og grønne strukturer mellom bygningene. Bebyggelsen følger nabobebyggelsens prinsipper med inntrekning av etasjene i harmoni med høydeforskjellen på eiendommen. Dette gir en avtrapping av bygningshøydene mot Silurveien, mens det fra Ullernåsen stasjon vises 1-4 etasjer over terrenget i vest. Det planlegges 52 leiligheter i størrelsesorden 40-120 m2 med miks av 2-, 3- og 4 roms. Leilighetene vil få tilkomst gjennom felles inngangspartier både fra Silurveien og direkte til T-banestasjonen fra vestfasaden. Bebyggelsen får felles parkeringskjeller, takterrasse og uteareal.

I direkte tilknytning til utearealet i nord vil eneboligen i Silurveien 20 beholdes. Eneboligen er tegnet av arkitektene Paul Cappelen og Torbjørn Rodahl i 1957 og er en tidstypisk representant for senmodernismens arkitektur. Huset er tenkt benyttet til felleshus som kan ha utadrettet funksjoner som bevertning eller andre publikumsrettede funksjoner.

Vi planlegger å lansere prosjektet i løpet av 2020. Meld din interesse her så holder vi deg oppdatert.

 

Meld interesse