Vi er investor i noen av Norges beste startups

Urbanium Gruppen AS har støttet noen av Norges mest verdifulle oppstartsselskaper igjennom direkteinvesteringer, styreverv, pilotprosjekter og fond. I 2020 besluttet vi også å investere i fond som igjen investerer i selskaper som fortrinnsvis har fokus på å aksellerere ESG tiltak og digital transformasjon i en stadig endrende hverdag for både forbrukere og bedrifter.

 

 

Unloc, grunnlagt av Kris Riise og August Flatby i 2017, tilbyr effektive, sikre og enkle løsninger for å eie og dele digitale nøkler. Unloc brukes av eiendomsforvaltere, boligselskaper, næringsbygg, tjenestetilbydere og privatpersoner. Urbanium Gruppen AS har vært investor i selskapet siden første eksterne fundingrunde og har lagt til rette for pilotprosjekter og testing underveis i vårt eierskap.

Første investering: 2018

Eierandel: 4.5%

https://unloc.app/

 

 

Porterbuddy er et innovativt teknologiselskap innenfor logistikk, kundedrevet distribusjon og e-handel. Porterbuddy tilbyr en unik ‘last-mile’ leveransetjeneste tilpasset sluttkundens behov. Leveringsløsningen gjør det enkelt og bekvemt å handle online. Kunden bestemmer selv når og hvor varene skal leveres hjem, man kan spore sendingen underveis, chatte med budet og gi tilbakemeldinger. Porterbuddy leverer varer fra ledende norske nettbutikker på «same day» basis, som for eksempel Clas Ohlson, Komplett.no og Fjellsport.no.

Første investering: 2017

Eierandel: 5.8%

https://www.porterbuddy.com/

 

Lovart Aqua Logistics er et raskt voksende selskap i markedet for brønnbåt og servicetjenester til norsk oppdrettsbransje, grunnlagt av et ungt men erfarent gründerteam med base i Molde. Rognkjekstransport utgjør den største delen av virksomheten i dag, men selskapet satser innenfor nye nisjer for økt bærekraft i næringen, som bløgging og nødprosessering.

Første investering: 2020

Eierandel: 4.0%

https://www.lovart.no/

 

Igjennom Skyfall Ventures Fond I, et norsk tidligfasefond , er Urbanium Gruppen AS medinvestor i oppstartsselskaper med stort vekstpotensiale og sterke gründerteam. Skyfall er en relativt ung satsning spunnet ut av Spring Consulting, men har allerede bygget en solid track record med mange konsumentrettede teknologiselskaper og programvareselskaper for bedriftsmarkedet. Fondet har hittil gjort flere investeringer i 2020, heriblant Agelabs (plattformteknologi for å oppdage biomarkører basert på avansert maskinlæring), Oivi (skadepreventiv synsteknologi rettet mot diabetikere), Nansen AI (kryptoanalyse) og Outshifter (dropshipping).

https://skyfall.vc/

Denne nettsiden benytter seg av cookies. Ved å krysse ut denne meldingen godkjenner du vilkår tilknyttet denne siden.